diumenge, 17 de febrer de 2008

categoria inscripcio / registration rank / categoria inscripcion

L'organitzacio del torneig voldria informar que les categories d'inscripcio han estat revisades per la commissio de categories de l'aego, en compliment amb la seva normativa de competicio. Per tant, per alguns jugadors la categoria declarada a la preinscripcio pot no coincidir a la publicada a aquesta pagina. Per preguntes o apelacions podeu contactar categorias@aego.biz.

The tournament organization would like to inform that registration ranks have been reviewed by the Spanish ranking commission, in order to comply with the Spanish tournament rules. For some players the stated rank at registration may not match the published on this page. For questions or appeals you may want to contact categorias@aego.biz.

La organizacion del torneo quiere informar que las categorias de inscripcion han sido revisadas por la comision de categorias de la aego, en cumplimiento de la normativa de competicion vigente. Por lo tanto, para algunos jugadores la categoria declarada puede no coincidir con la publicada en esta pagina. Para preguntas o apelaciones podeis contactar con categorias@aego.biz.